Eerste test Zo-Dichtbij

In Nederland zorgen meer dan 4 miljoen mensen ‘vrijwillig’ voor iemand uit hun omgeving. Dit wordt ook wel mantelzorg genoemd. Om deze mantelzorgers te ontlasten en vitale ouderen te ondersteunen is het platform Zo-Dichtbij in ontwikkeling.
Bent u zelf mantelzorger dan zou het geweldig zijn als u bijgaande enquete wil invullen van TU Delft studente Tessa Rombouts. Zij onderzoekt of het platform Zo-Dichtbij de mantelzorger kan ontzorgen.
De test bevat onder meer het eerste stappenplan van Zo-Dichtbij en is met name bedoeld voor mensen die een aantal uren per week zorg dragen (of hebben gedragen) voor een ander. Dit kan uiteenlopen van het regelen van boodschappen, begeleiden bij dokters of ziekenhuis bezoek, administratie, financien, maar ook gezelschap houden.
 
 
Namens Tessa en het Zo-Dichtbij team alvast hartelijk dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *