Wie zijn wij

IMG_1370

Ondertekening Stichting Zo-Dichtbij bij de notaris (mei 2015)

Stichting Zo-Dichtbij valt onder de verantwoordelijkheid van:

Martin van Meurs MBA (voorzitter): mvmeurs@caiway.nl

IMG-20150801-WA0015

Martin heeft 42 jaar ervaring binnen de financiële wereld, zowel op het gebied van commercie als bedrijfsvoering. Hij heeft in die periode diverse directiefuncties bekleed en ook de eindverantwoordelijkheid gedragen voor een financiële instelling. Daarnaast heeft hij als zelfstandig professional binnen het Bank- en Verzekeringsbedrijf diverse onderzoeks- en adviesopdrachten uitgevoerd, waaronder specifieke audits. 

In 2009 maakte hij kennis met het zorgdomein. Zo was hij vice-voorzitter van de cliëntenraad van het Reinier de Graaf Gasthuis, waarna hij 2014 is toegetreden tot de Cliëntenraad Zorg Thuis van de Zorginstelling Pieter van Foreest in Delft. Deze organisatie staat voor de taak om in zeer korte tijd te migreren van een verzorgingshuis intramuraal naar een zorgorganisatie, die haar pijlen richt zowel extramuraal als intramuraal. Dit legt direct een link naar het platform Zo-Dichtbij.

Martin heeft zijn MBA behaald aan Erasmus Universiteit in Rotterdam en is gecertificeerd management consultant (OU). Hij is eigenaar van Bridges to Build, een adviesbureau dat zich specifiek richt op MKB bedrijven. Het realiseren van een zorgplatform ziet hij als het leveren van een bijdrage aan de maatschappij, waarin de behoefte aan het zelfstandig blijven wonen en het gericht kunnen voldoen aan de zorgvraag thuis niet altijd vanzelfsprekend op elkaar aansluiten. Het te ontwikkelen platform kan daar een belangrijke leemte in opvullen.

Dr. Wally Keijzer-Broers MBA (secretaris/penningmeester): w.j.w.keijzer-broers@tudelft.nl
wally

Wally Keijzer heeft ruim 20 jaar uitgeef ervaring  op het gebied van print, online en tv. Zij is initatiefneemster van onder meer Install-tv en Installmedia, het online mediaplatform van brancheorganisatie UNETO-VNI. Als algemeen hoofdredacteur van de vakbladen Intech Klimaat en Sanitair, Intech Elektro en ICT en Verwarming Ventilatie Plus heeft ze samen met haar team de installatiebranche journalistiek gezien op de kaart gezet.

In juni 2011 haar MBA Executive opleiding met specialisatie Crossmedia
cum laude afgesloten bij Lemniscaat, School of Management. Haar Masterthesis had
betrekking op Smart Living, waarbij de woning centraal wordt gezet om maatschappelijke
problemen op te lossen. Hierbij werkte ze samen met de TU Delft faculteit Technology,
Policy and Management) en promovendi van Trans Research.

Wally is eigenaar van Smart Crossmedia: strategisch advies op het gebied van positionering, netwerken en (verander)management. Daarnaast is Wally gepromoveerd aan de TU Delft (Technische Bestuurskunde) en staat ze aan de bron van het webplatform Zo-Dichtbij om mensen zo lang mogelijk op comfortabele wijze in hun vertrouwde omgeving te laten wonen.

Mr Pascal Broers (bestuurslid)

pascal-broers-mbfadvocaten

Pascal Broers is advocaat bij Maasdam Broers Fischer advocaten in Rijswijk.
Hij is gespecialiseerd in het mededingings- en het staatssteun recht.
Stichting Zo-Dichtbij wordt bijgestaan door KPMG in de rol van strategische sparring partner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *